הקדמת תור להרדמה כללית בשניידר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

01/05/2019 | 08:20 | מאת: רחלי

הייתי בשניידר עם הבת שלי בת 3 בסוף 2.19 בקורת רופא שיניים ונקבע לה תור להרדמה כללית רק ב-4.12.19 וזאת למרות שיש לה הרבה טיפולי שיניים וכאבים שמונעים ממנה לאכול אני מנסה ליצור קשר מדי יום לשאול האם התפנה תור אך מאוד קשה לקבל מענה טלפוני בד"כ אין תשובה ואם יש אז הם טוענים שאין מקום שאפנה למ.ר.ב בתים אני לא רוצה כי במ.ר.ב אין טיפול נמרץ ומצד שני אם הטיפולים כה מורכבים ודחופים למה אי אפשר לפנות מקום ואין עם מי לדבר בשניידר?אילו שיני חלב ועד 12.19 כבר לא יהייה מה לתקן איך אפשר כן לקבל תור בשניידר מוקדם יותר?תודה

תפני בבקשה להנהלת הקופה ותסבירי את המצב המדור אינו יכול לצערי לעזור

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים