כאבי שיניים לא מוסברים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

04/04/2019 | 21:16 | מאת: מיה

שלום רב פרופ' בני בן 4 סובל מזה כבר כמעט שנה וחצי מכאבים שיניים לא מוסברים זאת אומרת היינו אצל כמה וכמה רופא שיניים ילדים שלא ראו דבר וגם לא עששת הכי קטנה צילום פנורמי לא הראה דבר מומחית בכרמל שלא ראתה כלום ואני כבר מיואשת הילד ממשיך לסבול ומאוד ואין לאף אחד מושג למה נותנת משכחי כאבים כבר הרבה וזה מטריד אותי אם לא לא ישן בלילה טוב כי ממש סובל וכןאב לו שואלים אותו מה כואב הוא ישר אומר השיניים משחק עם הלסת גם נוקש בשיניים איזה עוד רופאים כדאי ללכת ולבדוק מקור אחר ? זה משפיע על הילד המון בהתנהגות מעייף אותו מאוד ולא אוכל טוב . אני אשמח לטיפה הכוונה ןעזרה תודה רבה .

אם רופא שיניים מומחה לא מצא דבר יש להמשיך ולחפש דרך רופא אף אוזן וגרון ,למשל או רופא ילדים,רופא שיניים מומחה לפרק הלסת ובדיקות נוספות עד למציאת פתרון ולמנוע סבל מהילד

24/04/2019 | 22:50 | מאת: מאי

תודה דר' מחכים לתור לפה ולסת היום ממש כאב לו להתלונן הרבה והעלה חום הגיוני שזה מהשיניים ?

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים