טיפול שורש לילדה בת שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

09/01/2019 | 09:11 | מאת: עדי

שלום, ילדתי בת שנתיים וחצי יש לה טיפול שורש הציעו לי הרדמה כללית כי הילדה מאד סרבנית אני מנסה אופציות אחרות ועוד חוות דעת לפני שאני הולכת על הרדמה. היא לא מתלנוננת על כאבים,ורציתי לשאול איך זה יכול להיות שאין לה כאבים עם טיפול שורש האם לילדים פחות כואבות השיניים? כמה זמן יש לי עד שאחליט לגבי הטיפול. כי אני לוקחת את הזמן כי היא לא מתלוננת. תודה

מבלי להכיר את המצב קשה ליעץ. אם אכן הטיפול הוא רק בשן אחת ייתכן וניתן לבצע את הטיפול בסדציה תרופתית. ההחלטה בידי הרופא שחייב להיות מומחה ברפואת שיניים לילדים

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים