אבנית בגיל 3 מסוכן או אסתטי בלבד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

25/10/2018 | 18:32 | מאת: ליאור

שלום לילדי בני ה 3 יש כמות אבנית שמכסה את.כל הלסת התחתונה וכן קצת העליונה ובינוני בטוחנות אין להם דלקות חניכיים . ולא חורים רציתי לשאול אם זה בעיקר אסתטי או מסוכן. יש שמועה שזה פוגע בשורש רציתי לדעת אם זה רק במקרה שיש דלקת או גם אם הכל נראה תקין חוץ מהאבן

אני עונה פעם שניה. הצטברות גדולה של אבנית אינה פגם אסתטי . היא מעידה על בעיה שיש לברר וכן גורמת לדלקת חניכיים מקומית לכן כדאי להתיעץ עם מומחה לרפואת שיניים לילדים

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים