רגישות חזקה מאוד בשיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

07/10/2018 | 11:43 | מאת: ריקי

ראיתי באינטרנט שאסור לצחצח שינים ישר אחרי האוכל כי זה מה שגורם במשך השנים לרגישות והוא כבר שנים אוכל קורונפלקס ושמסיים מצחצח כי בעבר שהיה קם ומצחצח ורק אחר כך אוכל את הקורונפלקס היה לו חורים בשיניים אז אמרו לי שיצחצח אחרי האוכל ולא לפני מה כדאי לעשות כדי שמצד אחד שלא יהיו לו חורים כי הרי הקורונפלקס מתוק ונידבק לשיניים ומצד שני יש לו רגישות כזו חזקה

צחצוח אחרי האוכל הוא רעיון טוב ויעיל. לאחר שתיה של משקאות קלים שהם חומציים בעיקרם מומלץ לא לצחצח אלא לשטוף בלבד.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים