צחצוח שיניים ילדה בת 3 וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

14/05/2018 | 00:01 | מאת: נעה

האם מומלץ לצחצח שיניים לילדה בת 3 וחצי עם מברשת שיניים רגילה או חשמלית? אנחנו מצחצחים כרגע עם מברשת רגילה כי החשמלית נראית לנו אגרסיבית מדי.... אבל אשמח לתשובתכם המקצועית תודה רבה

לילדים מעל גיל 3 ניתן להשתמש גם במברשת חשמלית, תלוי בסוג. יש עדינות ופשוטות להפעלה. חשוב מאד לקרוא את הוראות הצחצוח. הן שונות מאילו של צחצוח במברשת ידנית. - להניח על השיניים ולתת למברשת לפעול כמ שניות ואז לעבור לשיניים סמוכות. לא להניע הלוך ושוב כמו בידנית

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים