עקירת שיניים חלביות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

20/10/2017 | 16:20 | מאת: שרון

שלום לפני 4 חודש הומלץ לי ע״ י רפואת השניים לעקור את שיניו העליונות הקדמיות ( חלביות )וזאת לאחר שהרופאה ראתה בצילומים שהן זזות עד היום לא צמחו לו הקבועות לפני מס ימים הייתי שוב אצל הרופאה והיא שוב עשתה לו צילום ולפי הצילום רואים שאין שינוי בשיניים הקבועות הן עדיין לא התקדמו מהצילום הראשון ( מעל החניכיים ) אני ממש מודאגת מה לעשות ??

מצטער שלא אוכל לתת תשובה ספציפית מאחר ואיני יודע בן כמה הילד, האם הוא בריא האם בקעו לו כבר שיניים חותכות תחתונות. בנוסף יהיה לעזר אם ניתן יהיה לשלוח גם את הצילום האחרון

22/10/2017 | 21:58 | מאת: שרון

היי בהמשך לתגובתך הילד בן 8 לגבי הצילום הם עדיין במרפאת השיניים

22/10/2017 | 22:00 | מאת: שרון

לפני פחות משנה נפלה לו שן תחתונה וצמחה לו קבועה לאחר מס חודשים

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים