עקירת שיניים לתינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

14/06/2017 | 22:38 | מאת: אביגיל

ערב טוב לרופאות. יש לי תנוקת בת שנתיים שהיתה יונקת עד לפני חצי שנה. במהלך השנה האחרונה היא סבלה מעששת בקבוקים, ואתמול עקרו לה בשניידר את 4 השיניים האקדמיות שסבלו מעששת.האם היתה דרך להציל את השיניים האלו או שהן כבר היו אבודות? תודה רבה

15/06/2017 | 11:59 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, עקירת שיניים מבוצעת רק כאשר אין פתרון אחר. למיטב ידיעתי בשניידר עובדים רופאי שיניים מומחים לילדים שיש להם את כל הידע והנסיון לטפל בפעוטות וילדים , לכן אני סבורה שאם ניתן היה לטפל בשיניים אלו ולהציל אותם זה מה שהיו עושים. כמובן שלא אוכל להתייחס ספציפית לשיניים של בתך מבלי לבדוק ולראות צילומים.

15/06/2017 | 15:24 | מאת: אביגיל

תודה על התשובה. ראיתי שאחרי העקירה רואים כבר את הנבטים של השיניים הקבועות שיצאו לה כשהיא תגדל.האם יש סכנה שהן יצאו לפני הזמן ואם כן האם יש דרך למנוע את זה? תודה רבה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים