בקיעת שיניים לתינוקת בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

23/01/2017 | 10:16 | מאת: אמי

שלום רב, שמתי לב שלבתי בת החצי שנה יוצאות שתי שיניים ראשונות תחתונות הבעיה שזה בוקע באמצע החנייכים ,לקחת לרופא?מה יכולה להיות הסיבה לכך?

15/02/2017 | 11:49 | מאת: ד"ר רוזן ולטר

שלום, מתיאורך לא הבנתי היכן בוקעות, בכל מקרה המיקום הסופי של שיניים בקשת תלוי בסך כל הכוחות המשפיעים ( שרירי לחיים, לשון, שפתיים, הרגלים כמו מוצץ או אצבע ועוד.. ) . ללא קשר לכך מומלץ להגיע לבדיקה ראשונה אצל רופא שיניים מומחה לילדים, לקראת גיל שנה אם משהו נראה לכם לא תקין או מדאיג , אפשר להיבדק כבר כעת. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים