fibroma בכף הרגל ברקמות הרכות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/10/2002 | 09:13 | מאת: l7yh

לד"ר' שלום רב!! נתגלה אצלי בכף הרגל גוש שומני FIBROMA 1. אבקש לדעת מהי מחלה זו וכיצצד נגרמת. 2. האם קימים סיבוכים בניתוח ומה השלכות לגבי הפיכה לממאיר. 3. האם אפשר להמשיך בפעילות ספואטיבית

09/10/2002 | 13:51 | מאת: l7yh

תאריך: 09-10-2002 09:13 לד"ר' שלום רב!! נתגלה אצלי בכף הרגל גוש שומני FIBROMA 1. אבקש לדעת מהי מחלה זו וכיצצד נגרמת. 2. האם קימים סיבוכים בניתוח ומה השלכות לגבי הפיכה לממאיר. 3. האם אפשר להמשיך בפעילות ספואטיבית

לא ברור בדיוק אי נוצרת פיברומה אך אין בה סכנה אינה הופכת ממאירה ומותר לעסוק בספורט

מנהל פורום אורתופדיה