כאבי מרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/10/2002 | 10:43 | מאת: משה

ד"ר נכבד לפני כ-חודשיים החלו אצלי כאבים חזקים באזור המרפק החיצוני והפנימי, בעיקר שאני מחזיק משהו או או למשל כאשר אני עושה אגרוף לפני כחודש הייתי אצל אורטופד אשר איבחן אצלי מרפק טניס נשלחתי לפיזיוטרפיה וכעת אני מטופל ב-us היה שיפור בתחילה אך כעת הכאבים חזרו במשנה מרץ וכל תנועה ביד יוצרת כאבים במרפק אודה לך על התיחסותך מושה

אני מחזיק לך אצבעות ומאחל לך רפואה שלמה. עד כאן לעניין התייחסותי. מכאן אם יש לך שאלות אשמח לענות.

07/10/2002 | 20:14 | מאת: משה

ד"ר נכבד שאלתי היא מה עוד לדעתך ניתן לעשות הבנתי שהרבה אנשים העובדים בעבודה פיזית סובלים מכך שכחתי לציין שעשיתי צילום והכל תקין האם יש צורך בניתוח? האם יש טעם להמשיך בפיזיוטרפיה ,במיוחד כשזה לא עוזר?

מנהל פורום אורתופדיה