דלקת גידים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/10/2002 | 22:28 | מאת: חנה

כיצד ניתן על סמך צילומי רנטגן, מיפוי עצמות (MRI) ובדיקת EMG לדעת האם אני סובלת מדלקת גידים + tenis elbow ? אודה לך אם תוכל לפרט לגבי כל אחת מהבדיקות שצויינו לעיל

אין צורך בבדיקות הללו לצורך איבחון מרפק טניס . הןנעשות לשם שלילה של אפשרות אחרת כמו גידול או לשם כסת"ח. לא ברור לי מה הכוונה דלקת גדים + TENNIS ELBOW .

06/10/2002 | 13:09 | מאת: חנה

אחדד את שאלתי: אני סובלת מדלקת גידים (דה קרוון) מזה כשלוש שנים - אפשר להגדיר זאת כדלקת כרונית. קבלתי זריקת קורטיזון בשורש כף היד וזה לא עזר. ניסיתי מתיחות עצבים וגם זה לא עזר. כעבור 3 שנים מהופעת הדלקת הרופא החליט לשלוח אותי לצלומי רנטגן, מיפוי עצמות ו- EMG (עשיתי גם בדיקות דם). לפיכך שאלתי היא : האם ניתן לאשש / להפריך את קיומה של הדלקת על סמך בדיקות אלו? אם כן כיצד? תודה רבה

מנהל פורום אורתופדיה