נעלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/10/2002 | 21:49 | מאת: ש.ס

שלום רב ביתי בת שנה, החלה לעמוד בגיל 7.5 חודשים וכעת הולכת ללא עזרה - אך עדין נופלת (החלה ללכת רק לפני שבועים ) החלטתי לא לנעול לה נעלים עד אשר תלך היטב, זאת משום שעם נעלים היא לא מצליחה ללכת כלל. מה דעתך? האם נעלים מעכבות את ההליכה? ותי כדאי לקנות נעלים? האם נעלים ראשונות יכולות להיות נעלי ספורט, או שרצוי נעלים עם סולייה דקה יותר. תודה

השימו שבנעליים מפריע לרךהנולד ללכת ומפריע להתפתחות טובה של כף הרגל במחקר שפורסם ב 1989 בחשוב שבעיתנום האורתופדיים ,נמצא כי השימוש בנעליים מגדיל פי 4 את הסיכוי להתפתחות כף רגל שטוחה. ואם כבר נעליים אז מה שפחות כלומר סוליה דקה .

06/10/2002 | 15:36 | מאת: ש.ס

תודה

מנהל פורום אורתופדיה