שורש כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/09/2002 | 13:52 | מאת: אורית

אמי בת ה-54 נפלה פעמיים על היד באותו מקום ונהיה לה שבר בשורש כף היד ועשתה כבר 2 ניתוחים כעת היא ממש לא מתפקדת עם היד וגם פיזיוטרפיסטית מומחית בנושא קבעה עפ"י צילומים שעדין השבר קיים. מדברים על עוד ניתוח אך אף אחד אינו יודע בודאות האם זה יעזור. היד שלה ממש מעוותת האם ניתן לפנות לאורטופד מומחה בנושא האיזור גוש דן והסביבה? אנא תשובתך

איזור גוש דן הנו משופע באורתופדים המתמחים בכף היד. לא תתקשי למצוא אחד עם קצת מאמץ

מנהל פורום אורתופדיה