דלקת בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/09/2002 | 10:46 | מאת: שירלי

אימי סובלת מזה כחודשיים מכאבים חזקים מאוד בברכך , בעיקר בזמן ישיבה או שינה. במיפוי עצמות נכתב כנראה שינויים ניוונים או דלקתיים היא לוקחת ויוקס ועושה פיזיוטרפיה בשבוע האחרון ואין כל שינוי. האם הויוקס לא אמור להשפיע , ולו במעט לאחר חמישה ימי טיפול? יתכן והיא לוקחת טיפול לא מתאים? איזה בדיקות נוספות ניתן לעשות מלבד מיפוי? טיפולים נוספים? תודה

השפעת תרופות נגד דלקת עשויה לקחת עד כ 10 ימים. מעבר לבדיקה על ידי רופא (אורתופד) הבדיקה החשובה ביותר היא צילום רנטגן בעמידה ובשכיבה. בדיקות אחרות תורמות הן שקיעת דם וCRP . מעבר לכך זה כבר תלוי בממאצים.

24/09/2002 | 09:32 | מאת: שירלי

האם זה טוב לאמץ את הרגל? האם הליכה מרובה מזיקה לרגל עם הדלקת? תודה

מנהל פורום אורתופדיה