ארתרוסקופיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/09/2002 | 11:31 | מאת: ציפי

אמא שלי עברה ניתוח ארתרוסקופיה בברך . הרופא המנתח אמר לאחר הניתוח שהיו קרעים במיניסקוס וזה תוקן בניתוח , אבל יש גם שחיקה בסחוס של פיקת הברך , אותו הוא שייף בניתוח וכעת יש צורך לעבור סדרת זריקות של חומצה (הליאלית ??)ואם כל זה לא יעזור יצטרכו להחליף את הברך , אבל זה לא מומלץ כעת כי אימי עדיין צעירה יחסית (56) האם הזריקות האלו , שאגב אינן מכוסות בסל הבריאות יעילות בכלל ? האם יש טיפולים נוספים אותם ניתן לבחון?

החומר המוזרק נקרא היאלורונן שזה מלח של חומצה היאלורונית. יש טיפול נוסף למחלתהאוסטאוארטריטיס ממנה סובלת אמך. ראי נא את הכתוב ב: http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=33548&t=33272

מנהל פורום אורתופדיה