נימול באצבעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/09/2002 | 04:17 | מאת: נ.ג.ק

שלום רב, מזה מספר שבועות יש לי תחושת נימול באגודל, אצבע ואמה של יד שמאל ובחלק העליון התואם של כף היד. יחד עם כאב שמגיע מכיוון החלק העליון של האמה סמוך למרפק. אין בעיות בתפקוד היד מלבד התחושה הלא נעימה שמלווה במגע. טיפול בתרופת vioxx לא עזר כלל. מה הגורם לתחושה זו?

התמונה שאתה מציג מעלה מיד את החשד שמדובר בלחץ על העצב המדיאני קרוב לודאי בגובה החלק העליון של האמה. לחץ כשה יכוללהגרם ממספר סיבות. יש לאתר את נקודת הלחץ על ידי בדיקת איבחון חשמלית ובדיקות דימות לאחר שתעשה בדיקה נוירולוגית נכונה. "ויוקס" אינה לעניין במקרה זה.

מנהל פורום אורתופדיה