בעיות ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/09/2002 | 23:01 | מאת: יניב (דחוף)

אני סבלתי בעבר מכאבים בברך הימנית מה שמנע ממני להפסיק לשחק כדור עף ונחתי לתקופה ממושכת ללא ביקור אצל רופא ותרם הגיע מועד גיוסי לצבא בחרתי לשרת ביחידה קרבית ללא כול התייחסות לכאבי בברך שכן לא הרגשתי אותם במשך שנה כי לא עסקתי בפעילות ספורט. כשהתחלתי את התירונות במשמר הגבול התחלתי לחוש כאבים חזקים במאמץ ובמיוחד לאחר מאמץ בישיבה או מנוחה ממושכת מה שמנע ממני יכולת להמשיך לתפקד. נשלחתי לביקור אצל רופא מומחה אשר אבחן אותי ושלח אותי למפוי עצמות. הכאבים החזקים בברך ימין היו בעיקר בקושי לישור הרגל וכאב בכף הרגל וכאבים חוזרים והולכים במנוחה אשר מנעו ממני כול יכולת תפקוד. הרופא אמר שאיו לי שום דבר ושאני יכול לתפקד אבל אני הסברתי לא שאני באמת סובל והוא לא נענע לבקשתי. מה ניתן לעשות במצב כזה שאין למי לפנות ואני עדיין סובל מכאבים. נשמח אם תוכל לעזור לי. בתודה רבה.

יש רק דרך אחת לפניך והיא לשוב ולפנות ולבקש עזרה רפואית . יש כלל ברזל נודניקים מנצחים תמיד

בעייתך היא לקבל את העזרה במסגרת בה אתה נמצא .הבעיה אינה רפואית אלא מנהלתית ועליך לשכנע את מפקדך ואת רופא היחידה בחומרת מצבך.

מנהל פורום אורתופדיה