דלקת מתחת לסחוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/09/2002 | 10:46 | מאת: שני

שלום אני סובלת מכאבים כ- 10 שנים בברך שמאל כולל נעילות חוזרות של הברך. לאחר בדיקת MRI נמצא שקיימת דלקת מתחת לסחוס ונטלתי במשך 3 שבועות VIOXE. עתה אני חשה כאבים קלים בברך ובמפרק הירך (אגן) לאחר מאמץבעיקר לאחר עליה במדרגות. בנוסף, בעת תזוזה של הברך מורגשת חריקה. שאלתי היא, בהתאם לנ"ל, האם ניתן לבצע פעילות ספורטיבית - ובאופן ספציפי האם ניתן להתעמל בקורס ספינינג (אופניים). תודה

המושג דלקת מתחת לסחוס אינו סביר ואינו מתאים לשום מחלה שאני מכיר. בכל מקרה כעקרון, כל פעילות שתוכלי לעשות ללא סבל היא טובה.

מנהל פורום אורתופדיה