כאבים חזקים ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/08/2002 | 10:44 | מאת: סיגל

שלום אימי (בת 70) סובלת כבר יותר משבוע מכאבים חזקים ברגל שמאל, כאשר הכאבים התחילו בברך וירדו אל הקרסול. אמרו לה שזה דלקת בעצב. קיבלה תרופה בקופת חולים בשם ויוקס וכן ספריי להתזה על המקום. אתמול הייתה במיון לאחר שהיא לא יכולה לסבול יותר את הכאבים, לא אשפזו אותה, נתנו לה זריקת וולטרן שלא כל כך עזרה. אמרו לה להמשיך עם הויוקס ולהוסיף אופטלגין ולקבוע בדיקות EMG וכן מיפוי עצמות. מה לעשות? סובלת מכאבים שלא עוברים ע"י כל תרופה. אשמח לעצה טובה. סיגל

אין שום סיבה לא להשתמש בתרופות חזקות יותר המכילות אוקסיקודון כמו פרקוצט או אוקסיקונטין בצרוף עם ויוקס . אגב ויוקס 50 מ"ג בבת אחת( כדור רגיל =25 מ"ג) יש לו השפעה נוגדת כאב טובה ואין בו סכנה יותר מאשר בכדור של 25 מ"ג.

מנהל פורום אורתופדיה