תת נקע בפרק הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/08/2002 | 21:51 | מאת: רותם

שלום רב, אני בחורה בת 21, נולדתי עם תת נקע בפרק הירך ברגלי השמאלית ולא קיבלתי טיפול מיוחד למעט ברזלים תומכים כאשר התחלתי ללכת ומאז לא נזקקתי להם. בשבועיים האחרונים כאשר אני קמה ממקום ישיבה אני חשה בכאבים באיזור הירך והברך ובצעדים הראשונים אני מעט צולעת. לאחר דקות זה עובר ואין לי בעיה לעמוד למשך זמן רב. (חשוב לציין כי הכאב בא רק לאחר שאני קמה ממצב ישיבה). האם יש קשר למקרה הרגל מאז לידתי ומה ניתן לעשות? אודה לתשובתכם.

עשוי להיות קשר בין מחושיך היום לבין תת פריקה של מפרק הירך בילדות. לא קשה לברר זאת על ידי בדיקה וצילום רנטגן וזה מה שאני מציע לך לעשות.

25/08/2002 | 23:38 | מאת: רותם

תודה רבה על תושבתך המהירה.

מנהל פורום אורתופדיה