כתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/08/2002 | 13:40 | מאת: YOSEF

בדיקה על קולית של כתף ימין: ------------------------------------------ קרע רוחבי עדין בחלק המדיאלי של גיד הסופראספינטוס. גיד הביציבס הודגם תקין. הסתיידות עדינה בגיד הסוב-סקפולרי. אין עדות לנוזל בבורסה הסוב- אקרומיאלית. אבקש הסבר מפורט יותר!!!!! אם קרע גיד יכול לפגוע בתיפקוד יד לאחר שמונה שנים חבלה גופנית!!!!! תודה מראש יוסף.ב

אינני סבור שניתן לפרט יותר אלא אם כן תטרח ותציג לנו את התמונה הכללית ובפרוט .בדיקה מסויימת אין לה משמעות אלא בתוך ההקשר הכללי.

24/08/2002 | 22:36 | מאת: YOSEF

בדיקה על קולית של כתף ימין ============================ קרע רוחבי עדין של גיד בחלק המידאלי הסופראספינטוס גיד הביצבס הודגם תקין הסתיידות עדינה בגיד הסוב-סקפולרי אין עדות לנוזל בבורסה הסוב-אקרומיאלית

YOSEF כתב/ה: > > בדיקה על קולית של כתף ימין: > ------------------------------------------ > קרע רוחבי עדין בחלק המדיאלי של גיד הסופראספינטוס. > גיד הביציבס הודגם תקין. > הסתיידות עדינה בגיד הסוב-סקפולרי. > אין עדות לנוזל בבורסה הסוב- אקרומיאלית. > > > תודה מראש יוסף.ב

מנהל פורום אורתופדיה