ניתוח להחלפת ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/08/2002 | 21:30 | מאת: אביטל

אני בן 72 והומלץ ע"י מספר אורטופדים לעבור ניתוח להחלפת ברך. כיום אני סובל מכאבים חזקים בברך ימין ואיני מסוגל לקפל את הרגל כמו כן אני מתקשה בהליכה. מהו הניתוח ?כמה זמן הוא אורך ?מהי משך ההחלמה? מהו אורך האשפוז? ומה אמורים להיות הישגיי הניתוח ? אודה לך על המידע

בניתוח מורידים את המשטחם המפרקיים הפגועים בשניצידי המפרק ומשתילם במקומם משטחים חדשים עשויים פלסטיק ומתכת. משךהניתוח כשעה וחצי שעתיים. ההחלמה המלאה לוקחת כ 3 חדשים. אורך אישפוז 4-7 ימים השג מצופה: הליכה ללא כאב כיפוף עד כ 100 מעלות.

מנהל פורום אורתופדיה