הסתיידות גידים - שאלה קצרה נוספת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/08/2002 | 23:16 | מאת: ענת

בחיפושיי באינטרנט אחר חומר על הסתיידות גידים, נתקלתי בכתבה על טיפול בגלי הלם לפתרון בעיית הסתיידות גידים בכתפיים, במקום ניתוח או זריקות קורטיזון . א. מה אומר המושג גלי הלם ? ב. מה דעתך? תודה.

גל הלם הנו גל חזק מאד של גלי קולהנוצר בעקבות פיצוץ אפשר ליצור גלי הלם בצורה מבוקרת ולכוונם למטרה מוגדרת. משתמשים בשיטה זאת לריסוק אבני כליות ובשנים אחרונות גם לטיפול בדלקות גידים במקומות שונים כמו הכתף. במקרה של הכתף השיטה יעילה כמו ניתוח.

09/06/2008 | 21:10 | מאת: ערן

שלום, אובחנה אצלי הסתידות גידים בכתף שמאל לאחר נפילה מאופניים. הטיפול שהוצע ע"י קופת חולים הוא דיקור סיני. האם זה רציני? האם יש טיפול שהם חוסכים ממני?(עלי?). ברצוני לציין שאני כבר חודש עם כאבים ללא שיפור אך לא פניתי לדיקור סיני. תודה, ערן.

מנהל פורום אורתופדיה