הלוס ולגוס-דחוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/08/2002 | 17:30 | מאת: בילי

שלום רב . אני התייעצתי איתך בנוגע לבעייה שנוצרה אצלי מאז הניתוח שעברתי. הייתי כבר אצל 3 אורטופדים מומחים לכף הרגל. הראשון אמר שהעצם החדשה שיצאה לא לגעת בה ולא לנתח ופשוט לקנות מדרסים ולהקל על הדריכה. השני אמר לחכות עוד חודשיים כדי שהרגל תחלים מהניתוח האחרון(במרץ) ואז לנתח את העצם שיצאה ולבדוק אם היא הגורם לכאבים ולקושי בדריכה. השלישי אמר לא לגעת בינתיים בעצם וללכת עם מדרסים והוא גם עשה לי צילום בעמידה של הרגל ואמר שהניתוח האחרון שעברתי הוא נעשה קצת עקום וכנראה זאת הסיבה לכאב. אני הולכת עם מדרסים אך זה לא ממש עוזר. אולי קצת מקל אבל אני סובלת מכאביי תופת בליקשר לדריכה על הרגל . אני מאוד מתוסכלת ואני לא מסוגלת לעבוד מאז. לפניי כשבועיים הלכתי לעבודה ובאותו יום אחריי העבודה התעוררתי משינה עם כאבים עצומים עד כדי כך שהייתי צריכה ללכת עם קביים במשך יומיים עד שהכאבים קצת עברו. אני ממש מתוסכלת אני פוטרתי מעבודתי עקב בעייה זו. אני מצטערת שבכלל עברתי את הניתוח הזה כי מאז אני סובלת פי כמה וכמה יותר. אשמח אם תוכל לייעץ לי מה כדאי לי לעשות ושוב תודה מראש על תשומת הלב בילי

אשמח מאד ליעץ לך אך עלי לראות במו עיני אותך ואת רגליך (אם את יכולה לשלוח רק את הרגל אפשר להסתדר) אתצילומי הרנטגן ובדיקות המעבדה שעשית עד כה

22/08/2002 | 16:34 | מאת: בילי

שלום רב. קודם כל אני מודה לך על ההתייחסות. אני אשמח אם תוכל להשאיר לי מידע על אייך להגיע אלייך . אני מאוד רוצה להתייעץ איתך . אם יש אפשרות כזאת אני אשנח מאוד לקבל פרטים על המקום או הטלפון כדי לקבוע. תודה מראש בילי

מנהל פורום אורתופדיה