החלפת מפרק הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/08/2002 | 19:38 | מאת: הרי

מדוע הגיל המתאים להחלפת מפרק היינו גיל 60

אורך החיים המצופה ממשתל ירך מוצלח הוא כ 20 שנה. אם תנותח בגיל 60 לראשונה תזכה - על פי תוחלת החיים כיום - לשני מחזורי חיים של משתלים. מכיון שסיכויי ההצלחה של ניתוח חוזר הם קטנים משל קודמו הרי שמוטב לא להכנס לתחום של קדנציה שלישית.

08/08/2002 | 22:22 | מאת: Lilue

Harry, I am 23 years old and going for my second hip replacement , my first hip didn't even last 2 years...a new hip means better life quality, no pain, and normal life...I just hope that this time it'll work for me as well adn I'll get the quality of life I've never had... Good luck to you :) Lilue

מנהל פורום אורתופדיה