קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/08/2002 | 22:19 | מאת: שרון

שלום רבוס אני בת 17 ויש לי עוד שנה עד לגיוס בגלל בעיות בקרסוליים עשיתי בדיקות ברופאים מומחים בצהל והאורטופד אמר שיש לי בעיות בפתיחה בקרסוליים ברצוני לדעת מה מושג זה אומר בפירוט ומה אפשר לעשות נגד זה כרגע אני עוסקת בספורט וכשאני רצה יש לי לפעמים כאבים אבל לא תמיד האם אני יכולה לעשות משהו נגד זה ואם אני ישים תחבושת אלסטית זה יספיק ? בתודה מראש

אינני יודע מה זה בעיות "בפתיחת הקרסוליים" שכן הקרסוליים אינם נתונים לפתיחה . אני מניח שמדובר ביציבות של המפרקים ואם אמנם כך הוא הדבר אגד אלסטי יכול לסייע במעט.

מנהל פורום אורתופדיה