קרסול משוחזר עם קיבוע פנימי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/08/2002 | 19:17 | מאת: חגית

שלושה וחצי חודשים לאחר שחזור קרסול עם קבוע פנימי עדיין און איחוי{בעצם הפטישון ובמפרק}מה יכולה להיות הסיבה ומה ניתן לעשות?

יש מספר סיבות לאיחור באיחוישבר או בחוסר חיבור חלקןביולגיו וחלקן טכניות. מה עושים ? י שכמה שיטות החל מביצוע קיבוע קשיח יותר דרך שימוש בגליעל-קול ( שימכשיר מיוחד לדבר הנקרא "אקסון EXON ) אך ניתן להשתמש גם במכשירים של טיפול בעל קול המצויים בכונים פיסיותרפיים. יש שנוקטים בשיטה ניתוחית הכוללת השתלת עצם .

מנהל פורום אורתופדיה