ניתוח לשחזור רצועה.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/08/2002 | 23:12 | מאת: יגאל

לפני כשלושה חודשים סובבתי את הברך השמאלית בכדורגל, לאחר האורתוסקופיה התברר שהרצועה הקדמית קרועה, וכן יש פגיעה קלה בסכוס. בבדיקה נוספת כחודש לאחר האורתוסקופיה המליץ לי המנתח שאין מנוס מניתוח לשחזור הרצועה. ברצוני לדעת מהם הסכנות בניתוח כזה (אני בן 37), איך אני אחזור לתפקוד וכעבור כמה זמן? מהם סיכויי ההצלחה? מי שעבר את הניתוח - איך מרגישים לאחר הניתוח?כעבור כמה זמן הולכים?

הסיבוכים של הניתוח כוללים סיבוכים של ארתרוסקופיה כמו פגיעה בכלי דם שמאחורי הברך וכאב מחת פגיעה בעצב תחושתי עדין. סיבוכים נוספים הנם זיהום הפצע , כאב בקדמת הברך הגבלה בסוף הישור ולבסוף כשלון השחזור.

מנהל פורום אורתופדיה