אחרי ניתוח עקמת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/07/2002 | 11:25 | מאת: רועי

שלום לפני כשבועיים עברתי ניתוח עקמת של 100 מעלות בעקבות זה המנתח שלי החליט שצריך לפתוח גם בצידי הגוף בנוסף לגב כרגע שאני אחרי הניתוח יש לי כאבים מאוד חזקים בכתף ימין וגם בכתף שמאל וכתף ימין גבוהה יותר מהכתף השנייה שלי האם זה יסתדר? ויחזור להיות כמו מה שהיה ? אחרי כמה זמן בערך נעלמים הכאבים של ניתוח עקמת ? תודה מראש.... נ.ב אני בן 17

30/07/2002 | 14:42 | מאת: שני

רועי שלום רצוני לשאול היכן בוצע הניתוח ומי המנתח . מכיוון שגם אני אמורה לעבור ניתוח ורציתי לקבל חוותדעת לגבי מנתחים. בתודה מראש-שני

ראשית אני תמהה שבחרת לשאול שאלות אלו בפורום ולא ישירות את המנתח שהרי הוא היחיד שיודע באמת מה נעשה אצלך בניתוח. בכלמקרה בכדי לענות על שאלותיך עלי לדעת מהן החוליות שאוחו יחד מה שיטת האיחוי ( אנימבין שבוצע איחוי קדמיו אחרוי ) האם הכניסה הקדמית נעשתה דרך בית החזה או דרך הבטן? וגם לראות אתהצילומים של עמוד השדרה שלך לפני ואחרי הניתוח.

מנהל פורום אורתופדיה