בצקת ברגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/07/2002 | 08:48 | מאת: שיר

בתי נקעה רגל בעת שירות הצבאי לאחר נפילה במדרגות ולא טופלה. עם הזמן החלה הרגל להתנפח מפעם לפעם. בדיקות שנעשו לאחר שיחרורה לא העלו דבר. הרגל מתנפחת תדיר. הומלץ ללכת עם מדרסים שעזרו מעט מאד. כיום במעלה הקרסול יש לה נפיחות גדולה וכנראה בצקת. (הלכנו לרופאים שונים וגם לפרופ' אשר אמר שהנפיחות היא כתוצאה מאותה נפילה)... האם אפשר לעזור בדרך כשלהי? תודה שיר

על פניו נשמע כאלו מדובר בקרסול לא יציב עם "נקיעות חוזרות " . אם אמנם כךהם פני הדברים יש לייצב אתהקרסול אם בעזרת חגורה וטיפול יסיותרפי ממושך או בעזרת ניתוח.

מנהל פורום אורתופדיה