דקירות ברגליים+מכחילות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/07/2002 | 20:18 | מאת: עדי

שלום רב , אני סובלת ממום מלידה בשם מנימנינגוצלה (ספינה ביפידה אם זה עוזר יותר) בשבועות האחרונים, כאשר אני עומדת אפילו למספר דקות, רגלי נעשות כחולות, אני חשה בדקירות והרגליים נרדמות. שאלתי היא, האם התופעה מוכרת לך, ומה ניתן לעשות כדי לטפל בבעיה וכמו כן לאיזה רופא אם לא אורטופד עלי לפנות. בתודה מראש.

סביר מאד להניח שיש קשר בין התופעה שאת מתארת לבין בעייתך היסודית עם זאת כשמדברים על מיאלומנינגוצלה חשוב לציין מה הגובה כלומר איזה שרשים של חוט השדרה נפגעו . הקשר בין בעיייתך היסודית לתופעה יתכן ואינו ישיר והוא ביטוי להפרעה בניקוז ורידי שנגרמת כתוצאה מחולשת שרירים בשוק. בכל מקרה הכתובת הראשונה היא אורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה