כאבי גב יש פיתרון ?? סופי!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/07/2002 | 09:44 | מאת: מודאגת מהצפון

שלום, מזה כחצי שנה אני סובלת מכאבי גב וניסיתי שיטות שונות כגון: אקופנקטורה, כירופרטיקה , כרית של ד"ר גב , אמבטייה, פיזיותרפיה , פלדנקרייז , הכאבי גב נמשכים כאשר אני הולכת הרבה זמן או אחרי מאמץ וזה מגביל אותי אינני יכולה ללכת הרבה או למקום שמצריך הליכה ארוכה. האם יש פיתרון שיכול לעזור לי ולפתור את הבעייה באופן מלא ולא באופן שמצריך התמדה. אם יש איזשהו פיתרון אנא ידעו אותי בהקדם אפילו החבר שלי כבר מאס בעיניין של הפיתרונות השונים . אנא הודיעו לי בהקדם, תודה, מודאגת מהצפון.

מודאגת צפונית יקרה. מכיון שיש מספר סיבות אפשריות לכאב הגב שלך חלק מהן ברות פתרון ואחרות פחות, איני יכול אלא להציע לך ללכת בדרך הסלולה אל מרפאתו של האורתופד הקרוב אליך או לחביב עליך ולהתחיל לברר .

מנהל פורום אורתופדיה