נקע או משהו אחר?!?!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/07/2002 | 16:02 | מאת: FlwChld

לפני כחודש,בעת משחק כדורגל,מעדתי על הכדור ועיקמתי את קרסולי. התקשיתי מאד לדרוך על הרגל והדבר גרר כאבים עזים. הרופא איבחן זאת כנקע אך שלח אותי לצילום רנטגני על מנת לשלול שבר,מה שאכן שלל את האפשרות לשבר. כ3 שבועות אח"כ ביצעתי מיפוי עצמות כתוצאה מכאבים חזקים מתחת לפיקה של אותה רגל כאבים שהיו גם לפני התקרית. במיפוי אבחן הרנטגולוג אפשרות לשברי מאמץ, מה שלא נראה לי הגיוני כיוון שלא עמדתי ככל במאמצים גופניים. יתכן שהנקע כפי שנראה במיפוי הטעה אותו?וכיצד יתכן שהיום כחודש לאחר התקרית הקרסול עדיין כואב,איני מסוכל לבצע פעילות גופנית כמו ריצה,אני צולע מעט והקרסול עדיין נפוח במקצת? כמו כן הופיעו לי כאבים באותה ברך בצידה הימני גם כן?האם הרגל קורסת...?

נקע משמעותי יכוללגרום לכאב אף שלשה חדשים אחר הארוע. הממצא במיפוי אינו שייך לנקע וקרוב לודאי אינו משמעותי במיוחד. לא הרגל אינה קורסת

מנהל פורום אורתופדיה