ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/07/2002 | 10:02 | מאת: ירון

אינני יכול ליישר את הרגל בסיטואציות מסויימות עד הסוף, היא כאילו נתקעת וכדי לשחרר אותה אני מנער אותה ושומע קליק.... מה יש לי? זה קורה לי תמיד אחרי פעילות ספורטיבית....(שבה אינני סובל) וזה קורה לי שיש חילופי מזג האוויר חדים (מחום לקור וההיפך) העניין הזה התחיל אצלי רק בשנה האחרונה , ואני מפחד ללכת לאורתופד מחשש שיעשה לי ניתוח..(בעבר היה לי ניתוח בברך בגלל קרע חלקי במניסקוס - לפני 3 שנים כערך) מה יש לי? האם זה יכול לעבור מעצמו? האם אפשר לרפא את זה לא בעזרת ניתוח? חבר שלי אומר לי כל הזמן שיש לי ברך בורחת...ושאם אני לא ייטפל בה זה יחמיר... אנא עזור לי

יש לךמה שנקרא כליאה של הברך. הסיבה השכיחה: קרע גדול במניסקוס הטפול =-ארתרוסקופיה.

מנהל פורום אורתופדיה