בעיות בברך ימין בעטו לי בה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/07/2002 | 01:34 | מאת: רועי עסיס

דוקטור יקר או כל מי שקורא את זה שיכול לעזור לי בבקשה עזרו לפני כחודש - עכשיו ה 17 ל 7 בעטו לי בברך ישירות ובחוזקה בחלקה תחתון מקדימה לא יכולתי לידרוך על הרגל לשבוע והייתי על קביים חודש אחרי זה ( היום ) עדיין סובל מכאבים לא חזקים רק שאני מפעיל לחץ גדול על הרגל שהיא ישרה לגמרי עוד משהו אני לא יכול לישר את הרגל לגמרי אני מישר אותה ב 95 אחוז אין לי נעילה מלאה של הרגל הלכתי לפיזיוטרפיסט והוא אמר לי מאבחנה ריאשונה שיכול להיות רק שיכול להיות שהנזק הוא בילטי הפיך ושתהיה לי פגיעה תמידית זאתי רק מאבחנה ראשונה - הוא אמר שיש לי כניראה פגיעה בסחוס רופא או מומחה יקר בנושא זה אני בן 15 ואני מבקש בבקשה שלחו לי את התשובה על השאלה הבאה לאי מאייל שלי 1 . אם תהייה לי פגיעה בסחוס האם אני יוכל לרפא אותה בניתוח או שהיא תהייה תמידית 2 . האם אני צריך ללכת לאבחנה של רופא מיקצועי - אורטופד ו \ או לעשות בדיוקת סי טי לבדיקה רקמות (שאלה אישית לא המליצו לי על זה רק אחי ) נב. הפיזיוטרפיסט לא ראה את הצילומי רנטגן שהיו לי רק האורטופד שהלכתי אליו בתחילת הפציעה והוא אמר שלא קרה לי כלום ואין לי בעיות בברך לפחות לא לפי תצלומי הרנטגן כך אמרו לי באיפה שעשיתי את הצילומים לא הרופא הרופא לא אמר כלום שיש לי בעיות תמידיות על הברך רק שיש לי מים בברך עוד נ.ב אני גם לא יכול לקפל אחורה את הרגל בצורה מלאה יש לי לחץ על השרירי מאחורי הברך בבקשה תענו לי על זה ושלחו לי את התשובה לאי מאייל שלי אני מתחנן לפניכם זה מאוד חשוב לי בבקשה בבקשה בבקשה !

רועי שלום רב אין לי דרך לענות על שאלותיך בלי לבדוק אותך ולהסתכל על הצילומים. אשמח לעשות ממש כמו כל אורתופד אחר שתפנה אליו שוב הוא ישוב ויבדוק אותך ואולי גם יעשה בדיקות לפי הצורך. אין חשיבות מי יודע מה בבדיקת CT כשמדובר בפגיעה בברך ותאמין לי שבדיקת טובה על ידי אורתופד חשובה הרבה יותר.

12/07/2002 | 00:35 | מאת: רועי עסיס

תודה רבה דוקטור אני ילך לאורתופד

מנהל פורום אורתופדיה