טיפול בגלי רדיו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/07/2002 | 23:21 | מאת: יהודית

שלום, נקבע לי תור לטיפול בגלי רדיו עקב בעיות בגב עליון ותחתון(פריצות דיסק) טופלתי בזריקות בעמוד השידרה ובזריקות לגב התחתון כמו כן פריצת הדיסק משפיעה לי על כף יד ימין. אשמח עם תוכל לתת לי קצת מידע על הטיפול הנ"ל.

יש שתי צורות שימוש ש"מיקרוגל " בעתכאב גב. האחת משמת לשריפה של עצביםבעמוד השדרה ועל ידי כך להפסקת כאב והשנה לחימום הדיסקוס מה שגורם להתכווצותו. בשתיהשיטות מחדריםצינורית תחת הרדמה מקומית מכוונים אותה למקום הרצוי ומפעילים את ה"מיקרוגל" . זה נעשה בדרך כלל במרפאה או אשפוז יום ובהרדמה מקומית.

20/05/2009 | 13:47 | מאת: יעל

האים בטיפול בגלי רדיו לגב יש קרינה והאים מזריקים לגב קורטיזון?

מנהל פורום אורתופדיה