שחיקת מפרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/06/2002 | 22:24 | מאת: מירה

אני בת 52 בעקבות תלונות על כאבים בירך במיוחד בישיבה, שלח אותי הרופא לצילום אגן ועמוד שדרה מותני בשני הצילומים אובחנה שחיקת מפרקים קלה. בימים האחרונים אני מרגישה גם כאבים בכף הרגל. האם שחיקת מרפקים היא בדרך כלל מקומית או בכל המרפקים? ומה ניתן לעשות למניעת המשך השחיקה והקלת הכאבים? תודה מירה

"שחיקהת מפרקים " או ליתר דיוק אוסטאוארטיטיס היא עפ"ר בעיה של מפרק אחד לעיתים רואים בעיה דו צדדית אך נדיר מאד למצוא בעיה בו זמנית במספר רב של מפרקים

מנהל פורום אורתופדיה