כאבים בידים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/06/2002 | 21:03 | מאת: לילת

מזה כחודש אני סןבלת מכאבים בשתי ידים מלווה בתחושה של צריבה של רגישות שמקשה על המגע קשה לקפל את האצבעות ויש תחושה של זרמים התכווציות ולעתים דקירה חדה אין נפיחות או בצקת והבדיקות הרפואיות לא מצביעות על ראומטיזם בתודה מראש לילית

היכן בדיוק את חשה כאב. בכפות הידיים?בגב הכפות? באצבעות או באמות ובזרועות?

24/06/2002 | 14:45 | מאת: לילית

התחושה היא בעיקר בכפות אך גם באצבעות. ושכחתי לציין שאני חולת סוכרת (בשליטה), מזה כשנה, ואני מטופלת בטיפול תרופתי (גלוקופאז')

מנהל פורום אורתופדיה