ישיבה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/06/2002 | 11:50 | מאת: מרויט

שלום רב דוקטור. אני עובד בעבודה שמצריכה אותי לשבת כל יום בין 6 ל8 שעות, שאלתי היא: איזה נזק יכול ליהיות לי בארבעה חודשים שאני עובד בעבודה הזאת, האם הנזק בישיבה ממושכת הוא נזק שנעשה רק אחרי כמה שנים. צריך לציין שאני בחור צעיר בשנות העשרים ומעולם לא סבלתי מכאבי גב.

לא צריך להגרם שום נזק אם ישיבתך נוחה ולא מאומצת. בכל מקרה חשוב מאד גם תוך כדי ישיבה לשנות תנוחות מידי פעם אפילו לעמוד לרגע להתמתח לבצע מספר צעדים כפיפות קפיצות וכו' וכן תוך כדי ישבה ניתן להפעיל שרירים ולבצע מתיחות.

מנהל פורום אורתופדיה