אוסטיאומיאליטיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/06/2002 | 10:57 | מאת: שלומית

שלום, לאחר מיפוי עצמות נמצא שלסבתא שלי יש אוסטיאומיאליטיס באצבע מספר 4 בכף רגל שמאל. האם זה נמק או שיש טיפול מונע על מנת שלא יצטרכו לכרות את האצבע?

אוסטאומיאליטיס הנו דלקת זיהומית ( על ידי חיידקים )של העצם. אין הכרח לכרות את האצבע, לעיתים די בניקוי טוב עם כריתהה חלקית של גליל העצם . לעיתים הדבר הפשוט והקל יותר לעשותו הוא באמתלכרות את האצבע.

08/06/2002 | 11:02 | מאת: אהרוני biomagnetics

יש טיפול בעזרת חמצן מיוצב לחיסול החיידקים הם החמצן בשמו המסחרי נקרא MSO מספר מקרים שטופלו בעזרת החומר פתרו את הבעיה תוך יומיים

מנהל פורום אורתופדיה