cts

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/06/2002 | 21:36 | מאת: brunzel

בת 57 לפני כ- 3 חדשים שברתי את העצם הרדיאתית כתוצאה מנפילה ותמיכה ע"י כף היד. השבר נוצר באיזור שורש כף היד טופל ע"י גבס והשבר התאחה סובל מכאבים קשים, דקירות, קשיות, נימול, באצבעות יד ימין ובכל כף היד בבדיקת EMG עולה כי יש הבחנה של CTS בבדיקת הולכת עצבים נבדק עצב מדיאן דו צדדי ענפים מוטורי וסנסורי נמצא איחור בזמן חביון בשורש כף יד ימין בענפים מוטורי וסנסורי עם אמפליטודה גבולית מוטורית וירודה סנסורית. הממצאים מראים על נזק נוירופאטי בעב מרידיאן בשורש כף יד. מה הטיפול המומלץ האם מומלץ ניתוח ואם כן מה מומלץ מה הסיכונים והסיכויים היכן מומלץ לבצע הניתוח וע"י מי תודה

בכדי לענות בהגינותעלי לדעתאתלוח הזמנים של המחושים כלומר מתי החלו הכאב הדקירות והנימול. מכל מקום ניתוח הנו טיפול מקובל ויעיל ועפ"ר גם היעיל ביותר . אש למי והיכן על כך אינני עונה במסגרת הפורום.

04/06/2002 | 14:20 | מאת: brunzel

שלום רב לשאלתך, הניתוח היה לפני כ- 3 חודשים, במהלכו סובבו את היד וקיבעו את העצם במקומה לאחר מכן היד גובסה למשך חודש בדיוק. עם הורדת הגבס החלו הכאבים ולא פסקו עד היום בברכה

מנהל פורום אורתופדיה