נפיחות בברך ובקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/06/2002 | 19:44 | מאת: מעיין

שלום ד"ר לפני מס' ימים,לאחר שהיה ממושכת בשמש שבעקבותיה "נשרפתי" ברגליים,שמתי לב שהתנפחו לי מאד הברך והקרסול ברגל אחת.יש לציין כי הברך היתה נפוחה קצת עוד קודם לכן (דלקת) אך עכשיו היא נפוחה בצורה הרבה יותר משמעותית,ומשום מה,כאמור,התנפח לי גם הקרסול (בצידו הפנימי). רציתי לדעת האם יתכן באמת שזה בעקבות החשיפה לשמש (לא נחבלתי וגם לא עשיתי כל פעילות אחרת שיכלה לגרום לכך),ומה שיותר חשוב,האם יש מה לעשות כדי להוריד את הנפיחות. תודה

השאלה היא האם הנפיחות היא שטחית כלומר בצקת של העור אונפיחות של המפרק עצמו. בכלמקרה לא ידוע לי על דלקת מפרק הנגרמת עלידי חשיפה לשמש.

30/05/2015 | 23:15 | מאת: שרון

לפני כחודש נקעתי את הקרסול,לא נחתי מספיק והרגשתי מכנה לצאת לטיול בגליל (חלק משביל ישראל) בסוף המסלול (5 ימים) הרגשתי כאב בברך היה לי קשה לקפל אותה ...לאחר שבוע וחצי הלכתי לאורטופד והוא אמר לי לנוח חודש ולקחת כדור אטופן 2 ביום למשך שבועיים. יש לי עדיין נפיחות בקרסול ובברך... מה אפשר לעשות כדי לזרז את הטיפול (אני עוסקת בספורט ובתור ספורטאית קשה לי לשבת ולא לעשות כלום ) אשמח אם תוכלו לעזור לי .תודה

מנהל פורום אורתופדיה