רגל "מתעקמת"

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/05/2002 | 09:48 | מאת: סנונית

שלום רב לאחרונה אני כל הזמן מעקמת את רגל שמאל..... סתם תוך כדי הליכה ללא סיבה מיוחדת הרגל מתעקמת.אני בת 33 עוסקת בספורט מזה שנים מעולםלא נקעתי את הרגל ....לפני כשבוע עיקמתי את הרגל או ליתר דיוק את כף הרגל כך שהיה לי שטף דם. מה יכולה להיות הסיבה לכך וכיצד ניתן למנוע את התופעה המציקה והכואבת? תודה מראש

נראה שנגרם לך נקע של ממש לפני שבוע ולפניכן יתכן שסבלת מחוסר יציבות של הקרסול אולי בעקבות נקע ישן או שמסיבה אחרת אותה צריך לחפש בבדיקה של ממש. כרגע לייך לטפל בנקעהטרי וחשוב מאד שתבדקיעל ידי אורתופד שיקבע האם קרוסלך יציב או לא . קרסול לא יציב יש לייצבו. ניתן לעשותזאת באמצעות חגורה מתאימה ויש לטפל טיפול פיסיותפרי דיממושךבכדי לשפר את השליטה על הקרסול

מנהל פורום אורתופדיה