סינוביטיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/05/2002 | 22:40 | מאת: פרו צביה

אל ד"ר לב אל אסא שלום רב! אחי בן 41 ערך בדיקת מיפוי עצמות בעקבות כאבים עזים בברך ימין. בסיכום הבדיקה נכתב כך: "סינוביטיס בברך ימין,נזק פטלופמורלי ונזק שחיקה במדור המדיאלי בשתי הברכיים,בולט יותר בברך ימין". לפני מספר שנים הוא עבר ניתוח דליות. שאלותי:א. מהו הנזק שנגרם והאם הוא בלתי הפיך? ב.האם יש קשר לניתוח שאחי עבר לבין הסינוביטיס? ג.האם טיפול באנטיביוטיקה יכול להועיל? אודה לך באם תוכל להשיב על שאלותי . תודה צביה

אין קשר בין מחלתהברך לבין דליות ורידיות ו/או טיפול אנטיביוטי. מדובר במחלה נוונית של המפרק הנקראית אוסטאוארטריטיס . לכי לחלון ה"חיפוש" והקלדי "אוסטאוארטריטיס" ותקבלי מבחר תשובות .

מנהל פורום אורתופדיה