כאבים במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/05/2002 | 00:51 | מאת: Batia

שלום רב אני סובלת כבר זמן רב מדלקת גיד במרפק היד השמאלית, שהיא היד הפעילה שלי, ולכן אני מוגבלת ביד בגלל הכאבים החזקים, ניסיתי כל מיני טיפולים ושום דבר לא עזר, כמוצא אחרון הרופא המליץ על 3 זריקות קורטיזון, לפני שבוע קבלתי את הזריקה הראשונה, ואני מאוד מתלבטת האם לקבל את שתי הזריקות הנוספות, היות וחל שיפור במצב הדלקת, או שאפשר להסתפק בזריקה הראשונה? מחכה לתשובתכם תודה בתיה

בדרך כלל רצוי להסתפק בזריקה אחת ואחר כך לנקוט בצעדי מניעה להשנות הבעיה שכן המניעה חשובה יותר מן הטיפול . ללא מניעה הבעיה תתחדש . המניעה כוללת הקפדה על כך שכל פעולה עם כח בכף היד תעשה באופן שכף היד כלפי מעלה. תרגילי מתיחה לשרירים המישרים את מפרק כף היד וחגורת "מרפק טניס"

17/05/2002 | 13:48 | מאת: Batia

לדר' לב אל מנהל הפורום שלום רב תודה על תשובתך, אז עכשו יש לי שאלה בנוגע לתרגילי המתיחה, האם תוכל לפרט יותר איזה תרגילים צריך לעשות? שוב תודה, בתיה

מנהל פורום אורתופדיה