קרע גיד בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/05/2002 | 22:52 | מאת: יקינטון

שלום רב, אני סובלת מכאבים ממושכים בכתף . אולטרה סאונד כתף - מראה קרע מלא של גיד ssp כתף - טווח תנועה מלא , אימפינגמנט + , כח rc מוחלש . במצב המתואר מה המלצתך ? לתשובתך אמתין . בברכה יקי

במידה שטווח התנועה הפעיל הוא אמנם מלא כולל פישוק והרמה שלהכתף ומשך המחושים אינו עולה עלשנה המלצתיהיא לנקוטבמדיניות טיפול לא ניתוחי להרבות בחיזוק שרירים להמנע כליל מפעולת הפישוק של הכתףאלא אם כן היא נעשית עם כף היד כלפי מעלה. במידה שמדובר בסיפור ארוך יותר המלצתי היא לעבור ניתוח אקרומיופלסטיקה ותפירת הקרע בגיד.

16/10/2004 | 00:56 | מאת: ר.א.

שלום רב, אני סובל מכאבים ממושכים בכתף . אולטרה סאונד כתף - מראה קרע מלא של גיד ssp כתף - טווח תנועה מוגבל , אימפינגמנט + , כח rc מוחלש . כרגע מבצע טיפולים פיזיוטרפיים אך לא מורגש שיפור ולעיתים אף החמרה הן מבחינת הכאב והו מבינת טווח תנועה. מהן דרכי הטיפול הנוספות למקרים כגון זה ומהי המומלצת יותר? לתשובתך אודה

מנהל פורום אורתופדיה