ניתוח ארטוסקופיה בעצם הטלוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/05/2002 | 21:52 | מאת: משה

אני עומד לעבור ניתוח בעצם הטלוס בעקבות שבר ישן בקרסול . השבר גרם להיווצרות של ציסטות בעצם .ובמקביל ישנו קרע בסחוס . ברצוני לדעת האם ביצוע הניתוח המדובר יפתור את הבעיה או לא. תודה מראש.

איני יודע: א. איני יודע מה הבעיה ( ממצא בצילום רנטגןאינו בעיה הואבמקרה הטוב הצל של הבעיה) . ב. איני יודע על איזה ניתוח מדובר. ארתרוסקופיה אינה ניתוח כשלעצמו אלא חלק מפרוצדורה שלשמה עושים ארתרוסקופיה, כלומר החדרת מכשיר ראיה והסתכלות בתוך המפרק . ג. היכן בדיוק יש קרע בסחוס?

מנהל פורום אורתופדיה