בעיה ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/05/2002 | 13:22 | מאת: שירלי

שלום התחילו לי כאבים ליפני כשנתיים. מעט מעל עצם כף רגל ימין ,כאשר כבר הרבה חודשים הכאב הוא תמידי .ישנה נפיחות קלה ואן שום קשר לעונה, או לתנוחת הגוף .ובנוסף שאני עומדת אני מעבירה את השיווי מישקל לרגל שמואל. עברתי בדיקות אולטראסאונד ו M R I ובהם נמצא שהכל תקין .ולמרות הכל כדי ליפתור את הבעיה הוחלט לישלוח אותי לניתוח.כמו כן פניתי להומופאט והוא חושב שיש קרע בשריר אנני יודעת מה צריך לעשות ואם צריך פה באמת ניתוח.

אינני יודע מהי עצם כף רגל ימין. בשאלה כמו שלך הפרטים הנם כה חשובים שבלי דיוק מרבי אין סיכוי שאבין במה מדובר.

מנהל פורום אורתופדיה