TRIGER FINGER - דחוף !!!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/04/2002 | 11:01 | מאת: יהלי

דר' אסא שלום רב, מכיוון שהנני עומדת לפני ניתוח TRIGER FINGER בעוד מספר ימים אודה להתייחסותך המהירה : 1. האם כדאי לבקש זריקת סטרואידים למעטפת הגיד ? האם אפשרית כאשר הנני מניקה ??? 2. לחילופין, האם כדאי לבקש קיבוע בסד ? האם יעיל ? הנני חוששת ממוגבלות כף היד לאחר הניתוח ולכן אני מעדיפה לממש כל אופציה אפשרית לא-ניתוחית. בתודה מראש, יהלי.

ניתן לטפל בהצלחה טובה באצבע הדק במיוחד אם היא לא כרונית מידי על ידי קיבוע של המפרק האחרון באצבע הנגועה וכן על ידי זריקת סטרואידים למעטפת הגיד.

מנהל פורום אורתופדיה